NAK TAHU ADA APA DISINI. SILA LAH KLIK....

Monday, June 25, 2012

Korang pernah x rasa apa yang aku rasa ni?


 
Makin hari, makin xde mood dah aku nak keje.
Hari2 stress je memanjang.
Adoi!!!!!
Boleh jadi gile aku nnt.
Kalau korang jadi aku apa korang buat ek?

Agaknya sebab aku dah boring ngan kerja aku sekarang ke?
Maklumla dah nak masuk 3 tahun aku stay kat situ..
Kalau la nak tukar kerjaya..
Aku nak jadi apa plak? hehehehe...........jiwa kacau....jadi macam nie bila aku mengantuk.....
TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA. SILA TINGGALKAN KOMEN ANDA DISINI

No comments:

There was an error in this gadget

MY LOVE FOR ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...